Doorgaan naar hoofdcontent

Toyota Tacozilla is retrocamper

AUTOWEEK
Toyota Tacozilla is retrocamper
Ook Toyota is aanwezig tijdens de SEMA Show in Las Vegas. Het merk trekt er een blik aangepaste pick-ups uit de hoge hoed waarvan deze Tacozilla veruit de leukste is.
Lees verder

Instapversie Tesla Model 3: nieuwe naam, meer bereik, minder snel
Tesla voert weer eens wat wijzigingen door aan het leveringsgamma. Ditmaal gaat het om de Model 3 Standard Range Plus. De instapversie van de voordeligste Tesla verliest die naam, wordt iets minder snel maar komt ook 491 km ver op een lading stroom.
Lees verder

Nieuwe Mini Countryman nu al te zien
Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Mini Countryman. Groter, ruimer en straks ook met een elektrische aandrijflijn beschikbaar. Hij komt in 2023.
Lees verder

Citroën Berlingo alleen nog elektrisch
Per direct is de Citroën Berlingo alleen nog als volledig elektrische ë-Berlingo verkrijgbaar. De Nederlandse importeur schrapt de versies met verbrandingsmotoren. Bestelversie Berlingo Van blijft wel beschikbaar met benzine- en dieselmotoren.
Lees verder

Aston Martin DBX als rijdend exces
Tuners dan niets anders dan auto's volhangen met uitbundig spoilerwerk, maar de mate waarin Mansory het design van de Aston Martin in een bak koolstofvezel opzetstukken heeft verdronken is van een heel ander kaliber.
Lees verder