maandag 1 november 2021

'Uitstoot Nederlands wagenpark drastisch gedaald, maar meer nodig'

AUTOWEEK
'Uitstoot Nederlands wagenpark drastisch gedaald, maar meer nodig'
Het wegvervoer wordt steeds schoner, maar is nog niet schoon genoeg om de Europese klimaatdoelen te behalen. Dat melden RAI Vereniging en Bovag en benadrukken dat een volgend kabinet onder meer het autobelastingstelsel moeten herzien om die doelen wel te kunnen halen.
Lees verder

Ford Ranger wordt bijna onthuld
Ford presenteert deze maand de gloednieuwe Ford Ranger. Een pick-up die opnieuw in alle windstreken te vinden zal zijn en bovendien een Volkswagen-broer krijgt.
Lees verder

BMW 2-serie Active Tourer: dit zijn de prijzen
Nog voordat BMW er zelf ruchtbaarheid aan heeft gegeven, kan AutoWeek je de eerste prijzen vertellen van de nieuwe 2-Serie Active Tourer. De nieuwe 2-serie Active Tourer heeft een vanafprijs van net geen 42 mille.
Lees verder

Dit wordt de AutoWeek: nieuws, tests en occasionreportages van week 44
We starten deze week uiteraard weer met een aflevering van Klokje Rond. Maandagmiddag 16 uur zie je hoe een Mini Cooper uit 2006 met bijna 3,5 ton op de klok de keuring van Joep doorstaat. We eindigen de week ook met een kleintje, vrijdag vertellen we je alles over de Toyota Aygo X.
Lees verder

Dit vonden we negen jaar geleden van de Tesla Model S
Het is deze week alweer negen jaar geleden dat AutoWeek voor het eerst met de Tesla Model S kon rijden. Een veelbelovende auto, maar nog wel van een fabrikant die het allemaal nog maar waar moest maken. Een terugblik.
Lees verder