maandag 1 november 2021

Veel files in oktober, maar nog lang niet zo druk als 2019

AUTOWEEK
Veel files in oktober, maar nog lang niet zo druk als 2019
Het was in oktober veel drukker op de weg dan eerder dit jaar. Nederlanders gingen meer naar kantoor en stonden vaker in de file. Zo druk als in 2019 is het nog niet.
Lees verder

Lamborghini geeft 1.500 auto's een snor
Je leest het goed. Lamborghini geeft ongeveer 1.500 auto's een snor. Dat doet het merk natuurlijk niet zomaar. Met de 1.500 Lambo's die hun snor laten staan, maakt de fabrikant kenbaar mee te doen aan Movember.
Lees verder

Toyota introduceert nieuw hybridesysteem
Toyota komt met een interessant nieuw hybridesysteem dat het e-Smart Hybrid heeft gedoopt. Auto's met deze e-Smart Hybrid zijn altijd elektrisch aangedreven, maar zijn géén EV.
Lees verder

Ford Capri (1972) - In het Wild
De winter nadert met rasse schreden en dat is vaak niet al te best nieuws voor deze rubriek. Veel klassiekers verdwijnen dan immers in de winterstalling. We vermoeden dat deze Ford Capri er daar één van is, dus leuk dat-ie nog nog op tijd gespot is.
Lees verder

Honda biedt excuses aan en houdt S660 in productie
De Honda S660 zou begin dit jaar met pensioen gaan, maar de minuscule tweezitter mag nog mee tot begin 2022. De reden voor het verlengen van de carrière van de S660 heeft met de populariteit van het wagentje te maken.
Lees verder