Doorgaan naar hoofdcontent

'Verkeer op werkdagen met zo'n 8 procent afgenomen'

AUTOWEEK
'Verkeer op werkdagen met zo'n 8 procent afgenomen'
Het is sinds het scherpere thuiswerkadvies in is gegaan wat rustiger geworden op de weg. Dat vertaalt zich ook duidelijk naar minder files. Toch is het nog niets vergeleken met de rust tijdens de eerste lockdown in 2020.
Lees verder

Mercedes-Benz CLS 500 – 2011 – 429.339 km - Klokje Rond
Wat ons betreft is het een waagstuk: een auto kopen uit dit segment met dik 400.000 kilometer op de teller. Het kan zomaar je financiële ondergang worden. Ruben van Splunter is niet bang en deed het gewoon. Daarna is hij ook nog eens dapper genoeg om zich aan te melden voor Klokje Rond.
Lees verder

Mini-familie als Rockingham GT
Mini voelt de weemoedige kriebels in de onderbuik en geeft er gehoor aan door al zijn modellen een speciale uitvoering te geven. Zowel de Mini 3- als 5-deurs en Cabrio als Countryman zijn tijdelijk leverbaar als Rockingham GT.
Lees verder

Peugeot 2008 is populairste auto van Europa
De Peugeot 2008 was in oktober de populairste auto in Europa. Dat blijkt uit cijfers van Jato Dynamics. De Franse merken zijn overigens goed vertegenwoordigd in de Europese verkoopranglijst.
Lees verder

Dodge Charger en Challenger maken ruimte voor EV's
Dodge is hét merk als je gek bent op enorm grote verbrandingsmotoren en ouderwets benzinegeweld. Bijna niets is echter nog veilig als het aankomt op elektrificatie en dus moeten we over een paar jaar ook de Charger en Challenger zoals we ze nu nog kennen uitzwaaien.
Lees verder