dinsdag 2 november 2021

Vernieuwde BMW X7 toont nieuw front

AUTOWEEK
Vernieuwde BMW X7 toont nieuw front
Kan de grote nierengrille van de X7 je niet bekoren? Dan ga je de gefacelifte versie waarschijnlijk ook niet fraai vinden. Toch gaat vrijwel de hele voorkant van BMW's grootste SUV binnenkort op de schop, zo bewijst deze nieuwe set spionagefoto's.
Lees verder

Test: Renault Arkana
Renault laat zich van zijn creatieve kant zien met de Arkana, die de coupé-SUV bereikbaar moet maken voor een groter publiek. Met zijn aflopende daklijn en standaard hybride aandrijflijn laat de auto zich niet zomaar in een hokje proppen.
Lees verder

Spyros Panopoulos Chaos: de 3.000 pk voorbij
Het Griekse Spyros Panopoulos heeft officieel het doek getrokken van de Chaos, een bijna onaardse extremist die door zijn scheppers wordt omschreven als een ultracar. Een vreemde term, maar gezien de auto ruim 3.000 pk sterk is, niet geheel een onterechte.
Lees verder

Exclusieve automerken beleven hoogtijdagen in Nederland
De verkoop van nieuwe auto's krijgt een enorme knauw vanwege het chiptekort, alleen niet voor elk merk is het kommer en kwel. Meerdere exclusieve merken doen het juist beter dan ooit, blijkt uit de verkoopcijfers.
Lees verder

Nu al nieuwe achterlichten voor Range Rover
Land Rovers nieuwe Range Rover is op designvlak een sterke evolutie van zijn voorganger. De relatief behoudend maar toch modern getekende SUV krijgt kort na zijn introductie al een set nieuwe achterlichten aangemeten.
Lees verder