donderdag 18 november 2021

VIDEO: VS-President Biden trekt sprintjes met loodzware Hummer EV

AUTOFANS
VIDEO: VS-President Biden trekt sprintjes met loodzware Hummer EV
Taal Nederlands De GMC Hummer EV moet ergens bovenaan staan in de lijst van meest onwaarschijnlijke elektrische auto's. Dat het toch allemaal naar behoren werkt bewijst Joe Biden, overdag president van de VS maar na zijn uren blijkbaar snelheidsduivel.
Lees verder

Vraag: welke feature wil jij ooit eens op je auto?
Taal Nederlands Elke autoliefhebber heeft zo zijn of haar al dan niet obsessief-compulsieve verlangens. De één droomt bijvoorbeeld van een auto met klapkoplampen en de ander neemt al genoegen met een reepje echt fineerhout op het deurpaneel. Ter bevordering van de mentale gezondheid geven wij je graag de kans om die gevoelens de vrije loop te laten. Dus vertel: welke gekke feature wil jij ooit eens op je toekomstige auto hebben?
Lees verder

Skoda Slavia is Fabia sedan, komt niet naar Europa (2021)
Taal Nederlands Met meer koffer dan een Fabia is deze Slavia een mooie concurrent voor de bij ons gekende Hyundai i30 Fastback...
Lees verder

BMW toont eerste glimp van Concept XM
Taal Nederlands Haters gonna grille?
Lees verder

Kia Concept EV9 wordt elektrische zevenzits-SUV
Taal Nederlands De Zuid-Koreanen zijn in vorm op de Los Angeles Auto Show. Bij Hyundai staat er namelijk al een nagelnieuwe SEVEN Concept op de stand en Kia onthult er deze Concept EV9. Beide studiemodellen delen hetzelfde onderstel, maar waar de Hyundai een concreter uiterlijk toont geeft deze Kia meer prijs over het interieur van de toekomstige EV9.
Lees verder