woensdag 17 november 2021

Volkswagen T-Roc en T-Roc Cabrio gefacelift

AUTOWEEK
Volkswagen T-Roc en T-Roc Cabrio gefacelift
De Volkswagen T-Roc is na vier jaar dienst wel toe aan een frisse neus. Vandaag wordt hij in Hannover onthuld. Wij zijn erbij en weten je er nu al alles over te vertellen.
Lees verder

Porsche 718 Cayman GT4 RS is 500 pk sterk monster
Porsche heeft de dwangbuis opengeknipt die de 718 Cayman GT4 RS binnenshuis hield. De knotsgekke nieuwkomer is de heftigste 718 Cayman die Porsche ooit heeft gemaakt.
Lees verder

Porsche Taycan als GTS en Sport Turismo GTS
Vind je het Porsche-gamma ondoorgrondelijk? Berg jezelf dan maar, er komen namelijk meer nieuwe versies bij. In Los Angeles stelt Porsche namelijk de Taycan GTS en de Taycan GTS Sport Turismo voor. Die laatste is direct het nieuwe lagere alternatief voor de Cross Turismo.
Lees verder

Toyota C-HR krijgt nieuwe infotainment
Toyota voert een kleine reeks aanpassingen door op de C-HR. De cross-over krijgt een volledig nieuw infotainmentsysteem maar wordt op ook op andere vlakken tegen het licht gehouden.
Lees verder

Deal VDL Nedcar en Canoo op losse schroeven
VDL Nedcar stond te springen van geluk toen het nadat BMW aankondigde de Nederlandse autofabriek in 2023 achter zich te laten in het Amerikaanse Canoo een nieuwe klant het gevonden. Helaas lijkt het niet zeker dat er in Born daadwerkelijk Canoos geboren gaan worden.
Lees verder