donderdag 18 november 2021

Volvo Amazon. Vilken fantastik bil!

Auto Motor Klassiek
Volvo Amazon. Vilken fantastik bil!
Het is een vraag die men mij regelmatig stelt. Mensen willen van mij graag horen wat ik nou de beste auto vindt die ooit is gemaakt. Toegegeven: dat is een lastige, het antwoord is namelijk van veel factoren afhankelijk. Maar ik geloof dat ik weet welke auto ik de beste uit de historie vind. Wat...
Lees verder

Pontiac Fiero Coupé (1984) van Teake, een liefhebbersauto
Wanneer heeft u voor het laatst  iemand zien rijden in een Pontiac Fiero? De kans is niet erg groot, want er staan weinig APK gekeurde auto's op kenteken in Nederland. Toch heeft Teake maar liefst drie exemplaren van deze leuke Amerikaanse blikvanger, de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de laatste...
Lees verder