vrijdag 26 november 2021

'Waarom zoveel Range Rovers in Nederland?' - AutoWeek Podcast

AUTOWEEK
'Waarom zoveel Range Rovers in Nederland?' - AutoWeek Podcast
Deze week in de podcast bespreken Marco en Roy de nieuwe Range Rover die onlangs is onthuld. Want hoe groot en duur hij ook is, Nederland lijkt altijd wel warm te lopen voor de grote SUV. Verder bespreken de mannen de plannen van Ionity, het succes van de Peugeot 2008 en uiteraard komen de vaste rubrieken langs. Luisteren kan hieronder of via je favoriete podcast app! Veel luisterplezier.
Lees verder

Volkswagen Polo vs. Toyota Yaris - Dubbeltest
De Volkswagen Polo staat in Nederland steevast heel hoog in de verkoopranglijst, maar de concurrentie en Volkswagens eigen EV-aanbod maakt die positie wel minder vanzelfsprekend. Met een opgefrist voorkomen en nieuwe technologie mag Volkswagens compacte succesnummer zich bewijzen tegenover de Toyota Yaris.
Lees verder

Tesla komt met keramische remmen voor Model S Plaid
Tesla voorziet de remmen van de Model S Plaid van een behoorlijke upgrade. In de Amerikaanse Tesla Shop is namelijk de 'Carbon Ceramic Brake Kit' opgedoken als optie. Daarvoor zal je wel de knip moeten trekken.
Lees verder

Weblog: Het is bijna 1-1 voor elektrisch - Weblog
Onder een steen geleefd, blijkbaar. Kwam ik achter toen ik wilde weten hoeveel duurder Golfjes zijn dan ID3's. Deels omdat ik in de markt ben voor een EV, deels uit beroepsmatige interesse. Welke Golf had ik kunnen kopen voor het geld dat ik aan een ID zou uitgeven? Moet je eens kijken. Als ik een elektrische VW moest kopen, werd dat de ID3 Pro S met 77 kWh-accu. Die haalt 500 kilometer op een batterijlading, laadt met 125 kW vlot genoeg en is, software- en andere problemen voorbehouden, een ...
Lees verder

Autosalon van Brussel toch afgelast
De Autosalon van Brussel van 2022 wordt afgelast, laat organisator Febiac weten in een statement. Met de huidige situatie rondom het coronavirus kan de organisatie het verwachte aantal bezoekers naar eigen zeggen niet verwelkomen.
Lees verder