Doorgaan naar hoofdcontent

Weblog: Mijn opa reed Opel

AUTOWEEK
Weblog: Mijn opa reed Opel
Ik wil jullie voorstellen aan mijn opa. Hij overleed in 1972, dus dat wordt een vrij eenzijdige kennismaking. Maargoed, hij was wel een onversneden Jacobs. En, sorry VAG-Week complotdenkers, een Opel-rijder. Guus Jacobs, zo heb ik onlangs ontdekt, reed voor de oorlog een Opel 1.2-liter. Tijdens het uitzoeken van oude familiealbums stuitte ik op deze foto van mijn grootvader, trots leunend op een fonkelnieuwe Opel met een Limburgs kenteken. Mijn opa kwam uit Het Gooi en heeft eind jaren dertig ...
Lees verder

Ford toont elektrische F-100 Eluminator
Een elektrische aandrijflijn in een klassieker lepelen is een manier om je oldtimer naar het heden te vertalen. Ford doet dat op bijzondere wijze en lepelt de aandrijflijn van de Mustang Mach-E GT in een F-100 uit 1978.
Lees verder

Renault Kangoo E-Tech Electric: tot 300 kilometer elektrisch
De nieuwe Kangoo krijgt natuurlijk weer een elektrische versie en het is die eerder dit jaar getoonde elektrische bedrijfswagen die door Renault nu uitvoeriger wordt belicht. De Kangoo E-Tech Electric gaat in de lente van volgend jaar in de verkoop.
Lees verder

Test: Audi E-Tron GT
Audi breidt zijn elektrische aanbod uit met de E-tron GT, een flitsend vormgegeven GT, die zijn basis deelt met de Porsche Taycan. Is het ondanks deze familieband toch een echte Audi?
Lees verder

Nieuwe elektrische Mini in beeld
De elektrische driedeurs die Mini momenteel in de showrooms heeft staan is de eerste maar zeker niet de laatste EV van het merk. Het merk kondigt een reeks nieuwe modellen aan en laat daarbij direct een ingepakte versie van een nieuwe elektrische hatchback zien.
Lees verder