Doorgaan naar hoofdcontent

XPeng G9: elektrische SUV voor Europa

AUTOWEEK
XPeng G9: elektrische SUV voor Europa
De Chinese fabrikant XPeng is al in Noorwegen actief en breidt volgend jaar onder meer uit naar Nederland. Het merk brengt hier de Model S-achtige P7 op de markt en trekt nu het doek van een SUV die ook zeker een interessante aanvulling op het Nederlands aanbod elektrische SUV's zou zijn.
Lees verder

Audi R8 (2018) facelift friday
De huidige, tweede generatie van de Audi R8 kreeg in 2018 een facelift. Die heeft technisch gesproken niet zoveel om het lijf, maar geeft Audi's supercar toch een duidelijk ander voorkomen. Anders, maar ook beter?
Lees verder

Honda Integra Type R - In het Wild
Honda en Acura halen de modelnaam Integra weer van stal voor een nieuw model. De laatste auto die de naam mocht dragen was deze Honda Integra, die in Amerika als Acura RSX door het leven ging. We hebben meteen de meest heftige versie te pakken!
Lees verder

Audi Q5 Sportback vs. Volvo XC60 - Dubbeltest
Opvallend: Audi voegt vier jaar na de introductie van de huidige Q5 nog een Sportback aan het gamma toe. Of de versie met aflopende daklijn van toegevoegde waarde is, mag hij laten zien tegenover een concurrent met plug-in hybride aandrijflijn, maar zonder zo'n platgeslagen koetswerk.
Lees verder

Fastned upgradet allereerste snellaadstation
Fastned heeft zijn allereerste snellaadstation een upgrade gegeven, meldt het bedrijf op Twitter. Ten opzichte van het begin in 2013 wordt goed duidelijk welke stappen er zijn gezet op het vlak van laadinfrastructuur.
Lees verder