vrijdag 31 december 2021

Aantal terugroepacties in tien jaar verzesvoudigd

AUTOWEEK
Aantal terugroepacties in tien jaar verzesvoudigd
Ze komen steeds vaker voor, terugroepacties. Het aantal is sinds 2011 bijna verzesvoudigd en dat zou verder kunnen stijgen, zo vrezen experts. Maakt een overvloed aan techniek onze auto's storingsgevoelig?
Lees verder

Dit zijn de populairste autokleuren in Duitsland
Dat is nog eens een akelig specifiek stukje informatie: de populairste autokleuren in Duitsland! Helaas is het geen kleurrijk nieuws, want bijna een derde van de in 2021 in Duitsland verkochte auto's was grijs of zilver.
Lees verder

Eindejaarsvideo - Roy - BMW iX
Roy reed dit jaar in zowel extreem digitale als in extreem analoge auto's. Hij pikt er eentje uit van het extreme kant van het digitale spectrum om over de verschillen te praten. De BMW iX maakte veel indruk en daarom hier eentje in 40-trim voor de jaarafsluiting.
Lees verder

Suzuki Cappuccino (1995) - Liefhebber Gezocht
Een felrode compacte sportauto met achterwielaandrijving, open dak en een begrenzer die er pas in hakt bij 8.500 toeren. Nu denk je vast aan iets heel exotisch, maar het is toch echt deze Suzuki Cappuccino: een kei-car die je in maar liefst vier verschillende gedaanten kunt rijden. Dit exemplaar is op zoek naar een nieuw, liefhebbend baasje.
Lees verder

De 7 meest gezochte occasions van 2021
Waar de markt voor nieuwe auto's in 2021 behoorlijk veel last had van negatieve omstandigheden als het chiptekort, floreerde de markt voor gebruikte auto's. 2021 lijkt zelfs een recordjaar te gaan worden voor de occasion! Maar welke merken en modellen zijn het meest in trek? Dit zijn de tien meest gezochte tweedehandsjes in de AutoWeek Occasionzoeker.
Lees verder