woensdag 22 december 2021

Audi wil snelladers combineren met ontspannende lounge

AUTOFANS
Audi wil snelladers combineren met ontspannende lounge
Taal Nederlands Zoals Tesla indruk maakt met zijn superchargernetwerk, zo wil Audi in de toekomst uitpakken met charging hubs. Daartoe heeft de constructeur alvast een pilootproject opgestart in eigen land, waar een exclusieve Audi-lounge gecombineerd wordt met zes reserveerbare snellaadpunten.
Lees verder

Dit is de Alpine A110 van de Franse Gendarmerie
Taal Nederlands Hoe knap de Renault Mégane R.S.'en van de Franse politie ook mochten zijn; na zo'n 200.000 kilometer waren de dienstwagens aan vervanging toe. Tijd voor iets nieuws dan maar… Wat dacht je van een setje Alpine A110's in Gendarmerie-livrei?
Lees verder

De Daklijnlijst: Vijf betaalbare coupé-SUV's
Taal Nederlands Het klinkt als een tegenstrijdig idee maar toch willen heel wat mensen er eentje: de coupé-SUV. De nieuwe carrosserievorm lijkt echter veelal voorbehouden aan klanten met diepe zakken en grote ego's, of niet? Wij gingen op zoek naar vijf bescheiden hoogpotigen met een lage daklijn.
Lees verder

Rivian: Hoever staat Amerikaanse start-up?
Taal Nederlands Het regent de laatste jaren nieuwe zuiver elektrische merken, en dan nog het meeste uit China en de VS. Daar hoort ook Rivian bij, een Amerikaanse start-up die ons intussen alweer drie jaar geleden liet kennismaken met zijn elektrische pick-up en SUV. Maar hoever staat Rivian vandaag?
Lees verder

Over de VAB-Gezinswagen van het jaar 2022 verkiezing - RoadTrip #53
Taal Nederlands In onze podcastaflevering van deze week nemen we een kijkje achter de schermen van mobiliteitsclub VAB. Ieder jaar kiezen zij welke auto's de titel van "beste gezinswagen" gedurende één jaar mogen dragen. Aan de vooravond van die verkiezing gingen wij twee van hun spilfiguren stelen voor een interessant vragenuurtje.
Lees verder