vrijdag 10 december 2021

Bijna 1.000 minder auto's gestolen in 2021

AUTOWEEK
Bijna 1.000 minder auto's gestolen in 2021
2021 is nog niet voorbij, maar het ziet er goed uit wat betreft het aantal autodiefstallen dat dit jaar heeft plaatsgevonden. Nu is elke gestolen auto er natuurlijk een teveel, maar in de eerste elf maanden van dit jaar zijn er wel mooi bijna 1.000 minder personenauto's gestolen dan in diezelfde periode vorig jaar!
Lees verder

Dodge Ram SRT-10 - Op de rollenbank
Een Dodge Ram met de 5,7-liter V8 is natuurlijk een behoorlijk overbemeten auto – helemaal volgens Nederlandse begrippen. Toch zie je ze vaak genoeg in ons straatbeeld. Dat geldt een heel stuk minder voor de Ram SRT-10, met de 8,3-liter V10 Vipermotor. U zegt? Jazeker! Een pickup met een tiencilinder!
Lees verder

Peugeot 405 (1995) - Liefhebber gezocht
Een auto hoeft niet heel speciaal te zijn om hartstikke leuk te zijn. Dat bewijst deze Peugeot 405 maar weer eens. Ooit 'gewoon weer een 405', nu eentje die je inmiddels haast met fluwelen handschoenen aan zou pakken.
Lees verder

Mercedes-Benz mag als eerste wereldwijd autonoom rijden
Mercedes-Benz heeft reden voor een feestje. Drive Pilot, waarmee level 3 autonoom rijden mogelijk is, heeft een officiƫle VN-goedkeuring gekregen. Daarmee kan Mercedes-Benz wereldwijd dit systeem in de praktijk gaan brengen als lokale wetgeving hier ook klaar voor is.
Lees verder

'Huurauto in populaire vakantielanden duur of niet beschikbaar'
Er is een groot tekort aan huurauto's op tal van populaire vakantiebestemmingen. Hierdoor is het huren van een auto soms simpelweg niet mogelijk of heel duur.
Lees verder