Doorgaan naar hoofdcontent

BMW 02-serie op de kop tikken - Uit de Oude Doos

AUTOWEEK
BMW 02-serie op de kop tikken - Uit de Oude Doos
De BMW 02-serie is uitgegroeid tot een gewilde klassieker. Een auto waar je nu behoorlijk geld aan kwijt bent als je een mooi exemplaar wil. In 1991 waren ze uiteraard nog een stuk goedkoper te krijgen. Precies 30 jaar geleden zochten we uit of je er verstandig aan deed om er eentje aan te schaffen.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz E-klasse voor het eerst te zien
De huidige generatie E-klasse wordt in januari zes jaar en dat betekent dat er in Stuttgart al hard wordt gewerkt aan een volledig nieuw model. Die nieuwe E-klasse waagt zich nu in testkostuum voor het eerst buiten de deur.
Lees verder

Volkswagen Taigo - Eerste rijtest
Wat de smaakpolitie ervan vindt is niet belangrijk, de SUV-\voupƩ rukt in alle segmenten op. Volkswagen vond dat het niet kon achterblijven en komt daarom met de Taigo: een lagere SUV op basis van de T-Cross. Wij reden ermee.
Lees verder

CEO Stellantis: 'EV-transitie gaat autofabrikanten breken'
De transitie naar volledig elektrisch rijden zet autofabrikanten onder immense financiƫle en operationele druk. Daarvoor waarschuwt Stellantis-CEO Carlos Tavares. Hij vreest voor kwaliteitsproblemen en dat het autofabrikanten zelfs de kop zal kosten.
Lees verder

Suzuki komt met nieuwe hybride aandrijflijn
Suzuki introduceert een compleet nieuwe aandrijflijn die al in januari 2022 debuteert in de Vitara. Geheel tegen verwachting in betreft het volledig door Suzuki zelf ontwikkelde techniek waarvoor het niet heeft hoeven winkelen in het magazijn van Toyota.
Lees verder