vrijdag 31 december 2021

BMW en Mercedes 'doen' CES digitaal

AUTOWEEK
BMW en Mercedes 'doen' CES digitaal
BMW en Mercedes sluiten zich aan in de rij met exposanten die toch niet 'live' aanwezig zullen zijn tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas. De merken trekken zich niet helemaal terug, maar doen hun presentaties vanwege Covid digitaal.
Lees verder

Redactie blikt vooruit op 2022 - Cornelis Kit
Na bijna twee jaar corona is een blik in de toekomst lastiger dan ooit. Een energiecrisis stak recent de kop op. Chiptekorten gooien product- maar vooral productieplanningen overhoop. Daardoor komen nieuwe modellen zomaar een halfjaar later op de markt. In onze jaarlijkse persoonlijke vooruitblikken zie je dat terug, met daarin niet alleen auto's. Vandaag aan het woord: Cornelis Kit.
Lees verder

Spyker tekent overeenkomst met investeerders, productie vanaf 2022
Het Nederlandse Spyker heeft een overeenkomst getekend met nieuwe investeerders. Concreet is het nieuws nog beter: er moeten vanaf 2022 weer auto's worden gebouwd, waaronder de Peking-to-Paris-SUV.
Lees verder

De 7 meest gelezen nieuwsberichten van 2021
We kunnen wel stellen dat 2021 een bewogen jaar was. Ook op autogebied. Er kwamen tal van onderwerpen voorbij die de nieuwsgierigheid behoorlijk prikkelden, maar uiteraard waren er ook dit jaar weer uitschieters. Zoals we dat vaker doen bij andere onderwerpen, pikken we de 7 toppers erbij.
Lees verder

Citroën Xantia - Facelift Friday
De laatste dag van het jaar, de laatste 'Facelift Friday' van het jaar! We sluiten af met een auto die vermoedelijk veel handen op elkaar krijgt: de Citroën Xantia.
Lees verder