zaterdag 25 december 2021

BMW M635 CSi - In het Wild

AUTOWEEK
BMW M635 CSi - In het Wild
In dit jaargetijde is het doorgaans wat lastiger om bijzondere auto's op de gevoelige plaat vast te leggen. Wouter Bregman heeft het echter behoorlijk getroffen, want deze AutoWeek-forumgebruiker is de laatste tijd hofleverancier van 'In het Wild'. Deze M635 CSi is een mooie knaller om de feestdagen mee in te luiden!
Lees verder

Dacia Jogger - Back to Basics
Het hoge woord is eruit: de Dacia Jogger kost daadwerkelijk minder dan 20.000 euro. Met €19.150 zit de basisversie er zelfs vrij riant onder, maar wat krijg je dan voor dat bedrag?
Lees verder

Zeven radicale autodesigns voor de komende jaren
Met de recent onthulde BMW XM Concept als voorbode van een nogal opmerkelijk toekomstig model zien we het zoveelste voorbeeld van een nieuwe trend. Designs worden uitbundiger en extremer. We zetten zeven opmerkelijke nieuwkomers in autoland voor je op een rijtje.
Lees verder

Redactie blikt vooruit op 2022 - Damiaan Hage
Na bijna twee jaar corona is een blik in de toekomst lastiger dan ooit. Een energiecrisis stak recent de kop op. Chiptekorten gooien product- maar vooral productieplanningen overhoop. Daardoor komen nieuwe modellen zomaar een halfjaar later op de markt. In onze jaarlijkse persoonlijke vooruitblikken zie je dat terug, met daarin niet alleen auto's. Vandaag aan het woord: hoofdredacteur Damiaan Hage.
Lees verder

Dit Volvo veiligheidsconcept was zijn tijd ver vooruit
Het in hoog tempo stijgende aantal verkeersdoden zorgt ervoor dat veiligheid begin jaren 70 hoger op de prioriteitenlijst komt te staan in de auto-industrie. Tal van autofabrikanten tonen studiemodellen aan de wereld. Volvo's VESC was waarschijnlijk het lelijkste exemplaar, maar tegelijkertijd ook het modernst.
Lees verder