maandag 27 december 2021

BMW Motorrad presenteert de LEGO Technic BMW M 1000 RR.

BMW GROUP
BMW Motorrad presenteert de LEGO Technic BMW M 1000 RR.
Gedetailleerd 1:5 schaalmodel van de BMW superbike. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Beproeving van de BMW i7 onder extreme omstandigheden.
Het ontwikkelingsproces voor de serieproductie van 's werelds enige puur elektrisch aangedreven luxe sedan bevindt zich in de laatste fase met beproevingen op slopende testbanen over de hele wereld. Elektrische motoren, all-wheel drive en de hoogspanningsbatterij moeten bewijzen hoe betrouwbaar en goed zij presteren onder maximale belasting. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Van MINI met BIG LOVE: "Driving Home for Christmas" videoclip met de wereldwijde MINI gemeenschap.
MINI-fans van over de hele wereld doen mee aan de feestelijke videoclip, 43 jaar nadat één van de meest iconische kerstnummers in een klassieke Mini werd geschreven. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Group inspireert talenten voor duurzame mobiliteit.
BMW Group positioneert zich met succes als een van de meest opwindende werkgevers van deze tijd in de cross-industriële competitie +++ Erkend als "World's Most Attractive Employer" in automotive en nummer een in de Young Professionals Barometer Duitsland. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

"Het opladen nog eenvoudiger en handiger maken"
Interview met de leden van de Raad van Bestuur van BMW AG Ilka Horstmeier, Human Resources, Labour Relations Director, Pieter Nota, Customer, Brands, Sales, en Dr Nicolas Peter, Finance. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder