vrijdag 31 december 2021

Dit kost de autokeuring in Vlaanderen vanaf 2022

AUTOFANS
Dit kost de autokeuring in Vlaanderen vanaf 2022
Taal Nederlands Met ingang van het nieuwe jaar worden de prijzen bij de Vlaamse keuringscentra ge├»ndexeerd. Daardoor kost het jaarlijkse nazicht je binnenkort iets meer centen… Allen nog snel naar het keuringsstation, dan maar?
Lees verder

Vijf nieuwe sportwagens die je vanaf 2022 kan kopen
Taal Nederlands We begrijpen je best: tussen al het nieuws over fluisterstille EV's en loodzware SUV's mag het ook nog wel eens om puur rijplezier gaan. Ook op dat vlak zijn er echter voldoende redenen om uit te kijken naar het nieuwe jaar; wij pikken er maar even vijf uit.
Lees verder

Tesla roept bijna 500.000 Model 3's en Model S'en terug
Taal Nederlands In de Verenigde Staten roept Tesla zo'n 480.000 auto's terug. In al de hoogtechnologische complexiteit van de auto's zijn het twee verrassend modale onderdelen die hen terug naar de dealer sturen: een kabelboompje in de achterkoffer en de vergrendeling van de voorste kofferbak.
Lees verder

Vijf nieuwe crossover-SUV's die je vanaf 2022 kan kopen
Taal Nederlands Hoe hoger hoe beter, is dat tegenwoordig niet het credo van de gemiddelde autokoper? Maar als het toch nog wat betaalbaar en inzetbaar moet blijven, dan ga je best shoppen in het segment van de crossovers. Deze vijf SUV-achtigen kan je in de loop van 2022 bij de dealer vinden.
Lees verder

E-NYPD: Politie New York bestelt Ford Mustang Mach-E GT's
Taal Nederlands De politie van New York is er snel bij. Amper een maandje nadat president Joe Biden besliste dat alle overheidsvoertuigen in de VS elektrisch moeten worden plaatst het korps al zijn bestelling. Binnenkort verschijnt de Ford Mustang Mach-E er in politielivrei in het straatbeeld.
Lees verder