donderdag 16 december 2021

Dit kost de Renault Mégane E-Tech Electric

AUTOWEEK
Dit kost de Renault Mégane E-Tech Electric
We wisten al hoe de Renault Mégane E-Tech Electric eruitziet en we wisten ook al hoe hij rijdt. Daarmee blijft de vraag over wat Renaults nieuwe EV moet kosten, maar daar komt nu een antwoord op.
Lees verder

Shelby GT500KR is krachtigste productie-Mustang ooit
Shelby heeft binnenkort iets te vieren: het bedrijf mag volgend jaar namelijk 60 kaarsjes uitblazen. Om die mijlpaal te vieren, komt Shelby met een nieuwe Mustang GT500KR. 'Heftig' lijkt bij deze variant een understatement.
Lees verder

Fastned werkt samen met Franse staatsbank aan nieuwe laadstations
Fastned gaat samenwerken met de Franse Banque des Territoires om de bouw van snellaadstations langs de Franse snelwegen te ondersteunen.
Lees verder

Max Verstappen behoudt titel, Mercedes niet in beroep
Max Verstappen werd afgelopen zondag voor het eerst wereldkampioen in de Formule 1, maar er bleven sindsdien nog enkele donkere wolken rond zijn titel hangen. Tot nu. Mercedes-AMG F1 heeft namelijk aangegeven geen stappen meer te ondernemen na de controverse rond het slot van de race.
Lees verder

Nieuwe Kia Carens: kruising tussen MPV en SUV
De Kia Carens is terug! Het model verdween in 2018 van de markt, maar wordt nu opgevolgd door een geheel nieuw model. Begin volgend jaar staat hij in de showroom, alleen hier zal je hem bij de lokale Kia-dealer niet aantreffen.
Lees verder