woensdag 15 december 2021

Dit zijn de 10 goedkoopste elektrische auto’s in België

AUTOFANS
Dit zijn de 10 goedkoopste elektrische auto's in België
Taal Nederlands "Een elektrische auto is niks voor mij," hoor je vandaag de dag nog vaak. Als reden wordt er dan doorgaans verwezen naar ofwel het rijbereik, ofwel het prijskaartje van een EV. Maar zijn elektrische auto's nog wel echt zo duur? Wij zochten het uit: dit zijn de tien goedkoopste elektrische auto's verkrijgbaar op de Belgische markt.
Lees verder

Gecamoufleerde BMW i7 verkent nu ook warme contreien
Taal Nederlands BMW heeft alweer wat teaserafbeeldingen de wereld in gestuurd van zijn i7, de elektrische variant van zijn aankomende 7 Reeks. Daarbij geven ze iets meer tips over de aandrijflijn prijs — al blijven we voorlopig nog toegewezen op giswerk.
Lees verder

Skoda Enyaq iV binnenkort ook als "Coupé"
Taal Nederlands Binnenkort trekt Skoda het doek van zijn Enyaq Coupé iV, de elegantere versie van zijn elektrische SUV zeg maar. De Tsjechische SUV-coupé volgt daarbij het voorbeeld van de Volkswagen ID.5 en belooft een opmerkelijk lage luchtweerstand.
Lees verder

Amos Safarista is Lancia Delta voor de wildernis (2021)
Taal Nederlands Automobili Amos maakte eerder al furore met zijn Futurista en voegt nu de Safarista aan zijn gamma toe. De bekende restomod van de Lancia Delta Integrale ruilt daarbij het tarmac in voor ijs, grind en modder.
Lees verder

Eerste test: Volkswagen Taigo (2021)
Taal Nederlands Coupéversies van SUV's zijn all the rage vandaag, en dus haalt Volkswagen de Braziliaanse Nivus naar Europa om hem bij ons als Taigo in de markt te zetten. Maar die Taigo maakt de keuze er voor jou als klant niet makkelijker op...
Lees verder