donderdag 30 december 2021

Ford Puma krijgt nieuwe gouden editie

AUTOWEEK
Ford Puma krijgt nieuwe gouden editie
Onlangs voegde Ford een tot tien stuks gelimiteerde speciale Gold Edition van de Puma ST aan zijn leveringsgamma toe. Die met goudkleurige details overladen gespierde Puma krijgt nu ook een minder exclusief broertje. AutoWeek kan je als eerste de prijs van die Puma ST-Line X 1.0 Ecoboost Hybrid vertellen.
Lees verder

Kleinste elektrische Toyota nu ook te koop
Toyota stelt zijn allerkleinste elektrische auto voor een groter publiek beschikbaar. We hebben het over de Toyota C+ Pod, een compacte elektrische stadsauto die nu ook voor consumenten te koop is.
Lees verder

De 10 meest opgezochte auto's van AutoWeek.nl
Op zoek naar een nieuwe auto, maar er nog niet uit welke motorisering je wil hebben? Of prijzen en specificaties van verschillende modellen met elkaar vergelijken? Dan ben je bij AutoWeek Carbase aan het goede adres. Deze auto's werden het afgelopen jaar het meeste opgezocht.
Lees verder

Redactie blikt vooruit op 2022 - Roy Kleijwegt
Na bijna twee jaar corona is een blik in de toekomst lastiger dan ooit. Een energiecrisis stak recent de kop op. Chiptekorten gooien product- maar vooral productieplanningen overhoop. Daardoor komen nieuwe modellen zomaar een halfjaar later op de markt. In onze jaarlijkse persoonlijke vooruitblikken zie je dat terug, met daarin niet alleen auto's. Vandaag aan het woord: Roy Kleijwegt.
Lees verder

Dit is Mazda's nieuwste goedkoopste personenauto
Mazda vervangt een van zijn allerkleinste modellen. We zakken af naar Japan, Mazda's thuisland waar de Carol aan een geheel nieuwe generatie wordt geholpen. Net als de vorige generatie Carol en diverse andere kleintjes van Mazda is de Carol stiekem eigenlijk helemaal geen Mazda.
Lees verder