zaterdag 18 december 2021

Lexus NX (2021) – Back to Basics

AUTOWEEK
Lexus NX (2021) – Back to Basics
De Lexus NX kwam dit jaar al eens voorbij in deze rubriek. Toen betrof het echter nog het oude model, vandaag is de geheel nieuwe NX aan de beurt. De eerste winst wordt al op kleur-gebied geboekt!
Lees verder

Skoda Enyaq iv 80x - Eerste rijtest
De Enyaq is op dit moment de bestverkopende Skoda in Nederland. Het Tsjechische merk breidt het aanbod langzaam uit. We reden met de iV 80x, die vanwege zijn extra elektromotor een heuse 4x4 is.
Lees verder

Sanders Trabant pruttelt niet: 't is een elektrische Solar Trabi
Zonder hart geen ziel. Dat werpt de vraag op wat er van een Trabant rest als je hem ontdoet van zijn tweetaktmotor, en daarmee van zijn herrie, de stank van olie en die enorme blauwe rookwolk? Een lege huls, zou je denken. Maar een totale kampioen? Of een ware zonnekoning? Dat houdt niemand voor mogelijk. Toch is het zo.
Lees verder

Weblog: Weblog - Dag meerkoet
Ik laat mijn gas los en rem af. Daar heb ik nog ruimte genoeg voor, maar toch kruipt het hart mij in de keel, want een treintje van drie tegenliggers ligt op ramkoers met het diertje, dat inmiddels de doorgetrokken streep voorbij is. De vogel baadt in het licht van de koplampen, toch remt de voorste auto niet eens. De bestuurder moet óf stekeblind zijn, óf druk met zijn smartphone, óf van het soort 'ach, het is maar een dier'. Goddank rijdt hij precies midden over het beestje heen, zodat de ...
Lees verder

Nio ET5: Chinese rivaal voor Tesla Model 3
De Chinese EV-fabrikant Nio onthult vandaag een belangrijk model: de ET5. Met dit model wil Nio onder meer op de Europese markt een slag gaan slaan.
Lees verder