dinsdag 14 december 2021

Max Verstappen in 2014 over de weg naar de F1

AUTOWEEK
Max Verstappen in 2014 over de weg naar de F1
Max Verstappen wist zondagmiddag op zinderende wijze in de laatste ronde van de Grand Prix van Abu Dhabi de wereldtitel in de Formule 1 te pakken. Een mooi moment om nog eens terug te blikken waar het allemaal begon in 2014, want amper een week voor zijn F1-debuut was Verstappen te gast in AutoWeek College.
Lees verder

Honda Civic 1.8 i-VTEC – 2006 – 405.613 km - Klokje Rond
Het blijft een bijzonder ding: de achtste generatie Honda Civic, ook wel liefkozend 'het ruimteschip' genoemd. Die van Sanne Huijsman reed intussen een afstand die ruimschoots genoeg is om er helemaal mee naar de maan te reizen. Dat is echter niet het enige wat hem volgens Klokje Rond-keurmeester Tim de Leeuw bijzonder maakt.
Lees verder

Weblog: Zonder subsidie - Weblog
Nee mensen. Volgende week staat hij op kenteken. Ik kocht hem niet voor de subsidie, áls ik daar al voor in aanmerking was gekomen. En ik had er geen gebruik van zullen maken. Ik kocht hem omdat ik de i3 al sinds zijn komst in 2013 een unieke auto vind en ik als liefhebber van eigenzinnigheid een stijlvolle vervanger zocht voor de vertrokken youngtimers. Ik kocht hem ook voor het milieu en voor mijn zielerust, omdat ik met de vier brikken van mijn oude leven iets te vaak bij de garage kwam - ...
Lees verder

Mitsubishi Lancer (1979) én Honda Civic (1977) – In het Wild
Wie in de wintermaanden klassiekers wil zien, kan het geluk maar beter in parkeergarages beproeven. Forumgebruiker Elco trof op zo'n plek een Japans tweetal aan dat ondanks de overeenkomsten – blauw, jaren 70 – toch heel verschillend is.
Lees verder

Genesis G90 toont interieur
Genesis, het luxemerk van Hyundai, presenteerde eind november een geheel nieuwe Genesis G90. Interieurfoto's waren er echter nog niet, maar daar komt nu verandering in.
Lees verder