zondag 19 december 2021

Mazda3 en CX-30 aangepast voor 2022

AUTOZINE
Mazda3 en CX-30 aangepast voor 2022
Mazda lanceert de vernieuwde Mazda CX-30 en Mazda3 voor modeljaar 2022. De Mazdas zijn per direct te bestellen en staan vanaf begin 2022 in de showroom. De Mazda3 en CX-30 modeljaar 2022 kenmerken zich door onder andere verbeteringen van het geluid van de e-Skyactiv X-benzinemotor, nieuwe Connected Vehicle-functies, de nieuwe exterieurkleur Platinum Quartz en de speciale Sportive-uitvoering. Naast deze punten profiteert de CX-30 modeljaar 2022 ook van verbeteringen op het gebied van rijcomfort.
Lees verder

Fiat introduceert E-Scudo
De nieuwe Scudo is na de E-Ducato de tweede bedrijfswagen van Fiat Professional die ook in een 100% elektrische versie verkrijgbaar is. Hij komt in vier versies en drie lengtes: Van, Crew Cab, platformcabine en Combi M1. Naast de volledig elektrische nieuwe Scudo komt er ook een dieselmodel met handgeschakelde of automatische transmissie. Met een batterij van 50 of 75 kWh is de nieuw E-Scudo met een actieradius tot 330 km (WLTP) gangbaar in zijn klasse. Hij wordt eind Q1 bij de Nederlandse Fiat Professional dealer verwacht.
Lees verder

SEAT opent nieuw RD-centrum voor accu
SEAT S.A. neemt het Test Center Energy (TCE) in gebruik. Het TCE is een nieuw accu-onderzoeks- en ontwikkelingscentrum waarin de onderneming meer dan 7 miljoen euro heeft ge?nvesteerd. SEAT S.A. gebruikt het TCE om energiesystemen te ontwikkelen en te testen voor elektrische en plug-in hybridemodellen van CUPRA en SEAT, ?n voor de andere merken van de Volkswagen Groep.
Lees verder

Range Rover Evoque als Bronze Collection
De Range Rover Evoque is voortaal ook beschikbaar als Bronze Collection. Deze speciale editie wordt in januari 2022 toegevoegd aan het Evoque aanbod en komt naast de Range Rover Evoque Autobiography, het topmodel dat in 2020 werd ge?ntroduceerd.
Lees verder

Fastned en Banque des Territoires samen
Fastned, het Europese snellaadbedrijf, en Banque des Territoires, een investeringsdivisie van de Franse overheidsinstelling Caisse des D?p?ts, kondigen een samenwerking aan om de bouw van snellaadstations langs Franse snelwegen te ondersteunen. Volgens de voorwaarden van de samenwerking zal Banque des Territoires tot 49% bijdragen aan de investeringen voor de realisatie van Fastned stations op Franse tolwegen, tot een maximum van 50 miljoen euro.
Lees verder