maandag 20 december 2021

Modeljaarupdate Range Rover Evoque: minder uitstoot en meer brons (2021)

AUTOFANS
Modeljaarupdate Range Rover Evoque: minder uitstoot en meer brons (2021)
Taal Nederlands Land Rover voert nu ook een kleine modeljaarupdate uit op de Range Rover Evoque. De SUV stoot voortaan minder uit, wordt voorzien van beter infotainment en krijgt een chique Bronze Collection-uitvoering in zijn gamma.
Lees verder

Roadtrip: met de Volvo S60 Polestar Engineered naar het Volvo Museum (1)
Taal Nederlands Göteborg. Thuisstad van Volvo, Polestar en Lynk & Co, maar sinds 1995 ook thuisstad van het Volvo Museum. Ik reed 1.200 kilometer om te zien of het museum van het oer-Zweedse automerk aan het lijstje van grote automusea mag worden toegevoegd.
Lees verder

NIO komt dichterbij met elektrische ET5 (2021)
Taal Nederlands Het Chinese NIO heeft zijn rivaal voor de Tesla Model 3 voorgesteld: de ET5. Die elektrische sedan is pas het tweede model waarmee NIO naar Europa komt, maar deze keer moet de auto het toch al tot bij onze noorderburen schoppen.
Lees verder

Grijp je kans: Jaguar C-X75 uit Bondfilm "Spectre" te koop
Taal Nederlands Na jaren geduld oefenen is het zover: onze favoriete Jaguar staat te koop. Dan hebben we het niet over een E-Type, Mark II of F-Type R maar wel over de C-X75: de supercar die Jaguar ons toonde in de Bondfilm Spectre en dan doodleuk niet in productie nam.
Lees verder

Irmscher Insignia iS3 is Opel op steroïden
Taal Nederlands Opel-huistuner Irmscher heeft zich nog eens over de Insignia ontfermd. Hoewel we enkel virtuele plaatjes te zien krijgen, mogen we volgens de tuner rekenen op verbeterde aerodynamica, echt koolstofvezel en een motor opgevoerd naar 300 pk.
Lees verder