donderdag 30 december 2021

New York kiest Ford Mustang Mach-E als nieuwe politieauto

AUTOWEEK
New York kiest Ford Mustang Mach-E als nieuwe politieauto
De politie van New York City krijgt een nieuwe dienstauto. De stad bestelde namelijk 184 exemplaren van de Ford Mustang Mach-E GT. Daarmee is het aandeel van de Mustang Mach-E op de totale vloot nog tamelijk gering te noemen, maar de NYPD wil op termijn de gehele vloot elektrificeren.
Lees verder

De 10 populairste auto's van de Private Lease Vergelijker
Private Lease is populair in Nederland, dat moge duidelijk zijn. In 2021 werd er weer flink gezocht in onze Private Lease-vergelijker, vooral naar deze 10 auto's.
Lees verder

Chinese fabrikant komt met bizarre vierdeurs Corvette-kloon
De Chinese fabrikant Songsan Motors kan maar geen genoeg krijgen van de Chevrolet Corvette C1. Uit de krochten van de Wereldorganisatie voor Intellectueel Eigendom (WIPO) heeft AutoWeek pantenttekeningen opgedoken van een nieuwe variant op het thema van de gekopieerde oer-Corvette.
Lees verder

Eindejaarsvideo - Damiaan - Cupra Born
Vanuit een Cupra Born sluit Damiaan Hage zijn autojaar 2021 af. In gesprek met collega Frank Jacobs staat hij stil bij deze Cupra, die de zoveelste afgeleide van de Volkswagen ID.3 is. En hij vindt eigenlijk al die afgeleiden beter. Is deze Cupra Born de hot hatch van de toekomst? Hij blikt verder terug op de Bentley Continental GT die hij bestelde en de terugkeer van de file op de Nederlandse wegen.
Lees verder

Elektrische Opel Corsa-e en Mokka-e tijdelijk fors goedkoper
Opel zet de elektrische Corsa-e en de elektrische Mokka-e in de schijnwerpers. De Corsa-e en Mokka-e hebben voortaan standaard een 11 kW 3-fase boordlader, zijn goedkoper én zolang de aankoopsubsidie op elektrische auto's beschikbaar is krijg je daar een extra korting bovenop.
Lees verder