Doorgaan naar hoofdcontent

Nissan Ariya Single Seater Concept moet tonen wat Ariya-aandrijflijn kan

AUTOFANS
Nissan Ariya Single Seater Concept moet tonen wat Ariya-aandrijflijn kan
Taal Nederlands Op zijn Futures-evenement in Japan heeft Nissan het doek getrokken van zijn Ariya Single Seater Concept. Die toont hoe een elektrische éénpersoons racewagen op basis van de Ariya eruit zou kunnen zien. What's in a name...
Lees verder

Over onze nieuwe redacteur, met Joram Van Acker – RoadTrip #51
Taal Nederlands Hoog bezoek in deze aflevering van RoadTrip, want onze nieuwe redacteur Joram is eindelijk in dienst! De Gentenaar komt al meteen verrassend uit de hoek, als blijkt dat hij een Mini-deur tegen de muur van zijn bureau heeft hangen. Hoe die deur daar precies terecht is gekomen?
Lees verder

Officieel: Toyota Corolla Cross komt dan toch naar Europa (2021)
Taal Nederlands De Yaris Cross is niet langer alleen: Toyota brengt nu ook een Cross-afgeleide van de Corolla naar Europa. Die Corolla Cross krijgt net als zijn kleine broer een geheel eigen design en brengt daarnaast ook een nieuwe generatie van Toyota's hybride aandrijflijn met zich mee.
Lees verder

De Toyota GR86 in vijf weetjes
Taal Nederlands We vermoedden het al even maar het blijft fijn om bevestiging te horen: de nieuwe GR86 komt naar Europa. Toyota geeft nu alle details vrij over de nieuwe sportwagen. Dit moet je erover weten!
Lees verder

Lexus ROV Concept is luxebuggy op waterstof
Taal Nederlands Als onderdeel van de Toyota-groep zat een Lexus op waterstof er wel eens aan te komen. Dat de eerste H2-Lexus echter een offroadbuggy zou zijn, dat hadden we dan weer niet verwacht.
Lees verder