maandag 27 december 2021

Onderzoek naar 'nieuwe oudste auto ter wereld'

AUTOWEEK
Onderzoek naar 'nieuwe oudste auto ter wereld'
Welke auto nou echt de oudste ter wereld is, is een ingewikkelde vraag om te beantwoorden. De Benz Patent-Motorwagen wordt vaak als oudste auto genoemd, maar er zijn oudere auto-achtige creaties. Misschien is dit in Duitsland gevonden mysterieuze voertuig nog ouder. Daar wordt nu onderzoek naar gedaan.
Lees verder

Aito M5: met een vleugje Huawei
De samenwerking tussen het Chinese automerk Seres en tech- en smartphonefabrikant Huawei gaat een stapje verder. We maken kennis met Aito, een door beide bedrijven opgericht nieuw merk dat direct zijn eerste auto presenteert.
Lees verder

Daihatsu Hijet én Atrai helemaal in het nieuw
Daihatsu heeft in thuisland Japan een geheel nieuwe generatie van de Hijet op de lokale automarkt afgevuurd. De nieuwe Hijet Cargo krijgt ook weer een personenauto versie die luistert naar de naam Atrai.
Lees verder

Mercedes-AMG C 43 4Matic rolt vierpitspieren
De nieuwe C-klasse kennen we al in diverse soorten en smaken, maar de AMG-versies heeft Mercedes-Benz nog niet onthuld. AutoWeek kan je alvast de instap-AMG laten zien: de C 43.
Lees verder

Vernieuwde Volvo XC40 Recharge heeft lagere vanafprijs
Medio november kon AutoWeek je de vernieuwde Volvo XC40 al laten zien. Vandaag hebben we de prijzen van de vernieuwde cross-over voor je in de aanbieding. Zowel die van de benzineversies als die van de volledig elektrische XC40 Recharge (Twin) Pure Electric.
Lees verder