dinsdag 14 december 2021

Polestar verbetert prestaties 2

AUTOZINE
Polestar verbetert prestaties 2
Polestar heeft in een aantal Europese landen een prestatieverhogende software-upgrade beschikbaar gemaakt voor de Polestar 2 Long range Dual motor. Daarbij is het de eerste keer dat Polestar zijn tuningachtergrond aanwendt voor zijn eigen elektrische modellen.
Lees verder

Cupra Born nu ook als Essential
CUPRA breidt het leveringsgamma van de elektrisch aangedreven Born in 2022 uit met een nieuwe Essential-uitvoering. Net als de vier overige, nieuwe varianten beschikt de Essential over een 150 kW / 204 pk sterke elektromotor en een 58 kWh-accupakket. Dat combineert de Essential met een voor de Born nieuwe vanafprijs van 36.990 euro. Dankzij de aankoopsubsidie van 3.350 euro voor particuliere kopers van een elektrische auto is de Born Essential via CUPRA Private Lease te rijden vanaf 399 euro per maand (48 maanden, 10.000 km per jaar).
Lees verder

Opel levert eerste Vivaro e-Hydrogen
De eerste Opel Vivaro-e HYDROGEN is van de band gerold en gaat emissievrije kilometers maken in het wagenpark van Miele, fabrikant van huishoudelijke apparaten. De bestelwagen op waterstof wordt dagelijks ingezet in het Rijn-Main-gebied. Opel-CEO Uwe Hochgeschurtz en Head of Development Marcus Lott waren aanwezig bij de productiestart in Russelheim.
Lees verder

Citroen levert eerste e-Jumpy Hydrogen
De allereerste e-Jumpy Hydrogen wordt binnenkort afgeleverd aan een klant. Dat is de Suez Group, die de auto aan een praktijktest zal onderwerpen bij de vestiging in Carcassonne. Hier heeft het bedrijf gepnvesteerd in de productie van waterstof, een belangrijke ontwikkeling voor de nabije toekomst.
Lees verder

Maserati start Classiche programma
Maserati Classiche is officieel van start gegaan, nadat het merk de nieuwe service vorig jaar aankondigde tijdens het MMXX: Time to be Audacious evenement, waar het nieuwe tijdperk van Maserati werd ingeluid. De eerste auto die het Maserati-authenticiteitscertificaat krijgt, is een Mistral 3700.
Lees verder