donderdag 9 december 2021

Porsche Classic brengt nu ook Cayenne-aanpassingen op de markt

AUTOFANS
Porsche Classic brengt nu ook Cayenne-aanpassingen op de markt
Taal Nederlands Het dilemma komt hoe langer hoe dichter: is de Porsche Cayenne van de eerste generatie al een klassieker? Bij Porsche Classic denken ze alvast van wel, want zij ontwikkelen nu voor het eerst een reeks Cayenne-accessoires en -aanpassingen.
Lees verder

Toyota bZ4X EV | Sneak preview op Belgische bodem!
Videotips Taal Nederlands Toyota, het merk van de zelfopladende hybride, presenteert met de bZ4X haar eerste volledig elektrische auto. Autofans ging alvast in première kijken naar Toyota's nieuwste. Toyota, het merk van de zelfopladende hybride, presenteert met de bZ4X haar eerste volledig elektrische auto. Autofans ging alvast in première kijken naar Toyota's nieuwste. Europese autosegmentatie: DAuto type: SUV / CrossoverModel: bZ4X
Lees verder

BMW i3 sedan gelekt… door Chinese overheid
Taal Nederlands In China zijn merkwaardige beelden opgedoken van een nieuwe "BMW i3", en wel op een website van de overheid. In tegenstelling tot de guitige hatchback die we momenteel onder die naam kennen gaat het hier echter om een elektrische 3 Reeks sedan.
Lees verder

Officieel: Korando e-Motion is eerste elektrische SsangYong (2021)
Taal Nederlands Na een ietwat onstuimige aanloop heeft SsangYong het doek getrokken van zijn elektrische Korando. De Korando e-Motion wordt straks de eerste elektrische auto van het Koreaanse merk en, dat denken wij althans, misschien ook de blauwste.
Lees verder

Bugatti Sur Mesure gaat van start met retro-Chiron
Taal Nederlands Personalisatie is een onlosmakelijk deel geworden van de auto-industrie. Vooral bij luxemerken is dat het geval, en net dat ontbrak nog in het Bugatti-gamma. Daar komt nu een einde aan: maak kennis met Bugatti Sur Mesure en zijn met de hand beschilderde Chiron.
Lees verder