vrijdag 17 december 2021

Renault Mégane E-Tech: dit zijn de prijzen

AUTOFANS
Renault Mégane E-Tech: dit zijn de prijzen
Taal Nederlands Renault heeft de prijslijst van zijn zuiver elektrische Mégane E-Tech bekendgemaakt. De auto wordt verkrijgbaar in vier verschillende uitrustingsniveaus en kan zich — zoals verwacht — qua prijs meten aan zijn Duitse concurrent: de Volkswagen ID.3.
Lees verder

Vanderhall brengt elektrische offroader naar Europa
Taal Nederlands Het Amerikaanse Vanderhall is niet bepaald een grote naam in Europa en dat is ook niet echt verwonderlijk wanneer je hun gamma bekijkt. Daar willen ze echter verandering in brengen, want binnenkort verschepen de Amerikanen hun elektrische Brawley naar het Oude Continent.
Lees verder

Nieuwe Range Rover SV krijgt (nog) exclusievere personalisatie (2021)
Taal Nederlands Land Rover heeft de Range Rover SV onthuld, en die ziet er vanop afstand gewoon uit als elk ander nieuw exemplaar. Tot je dichterbij komt, want de SV wordt aangepakt door de Special Vehicle Operations-afdeling met hout, keramiek en handgelegde mozaïekpatronen.
Lees verder

Infotainment Volkswagen Golf krijgt onderhoudsbeurt
Taal Nederlands Volkswagen neemt het infotainmentsysteem van de Golf eens grondig onder handen. Loop echter niet te hard van stapel: de controversiële lay-out met zijn aanraakgevoelige schuivertjes blijft behouden. De Duitsers maken vooral komaf met de responsiviteitsproblemen die heel wat gebruikers ondervonden.
Lees verder

Supernanny: Hyundai bedenkt autonome kinderwagen
Taal Nederlands Hyundai heeft de MobED onthuld, een piepklein, modulair, elektrisch platformpje. Het apparaat kan dienstdoen als pakketbezorger, cameraman of mobiel informatiedisplay maar bijvoorbeeld ook als zelfrijdende kinderwagen. Want wie heeft er tegenwoordig nog tijd en zin om zijn kroost rond te duwen…
Lees verder