dinsdag 21 december 2021

Rijtest: Opel Mokka 1.2 PureTech (2021)

AUTOFANS
Rijtest: Opel Mokka 1.2 PureTech (2021)
Taal Nederlands De nieuwe Opel Mokka breekt radicaal met zijn voorganger. Dat mag je vreemd vinden want de eerste generatie Mokka, later Mokka X gedoopt, had zijn schare aanhangers. Toch is het niet vanwege de tanende verkoopcijfers dat Opel een andere weg insloeg. Een weg die wij overigens wel kunnen smaken.
Lees verder

Vraag: Helft van Belgen wil elektrisch rijden tegen 2029, en jij?
Taal Nederlands In 2029 is het zover: dan verdwijnt de verbrandingsmotor uit de Vlaamse catalogi. Dat de Belg daar nog niet onverdeeld klaar voor is blijkt uit een enquête van BNP Paribas: iets meer dan de helft is voorstander terwijl bijna 30% zich nooit ziet overstappen op elektrisch rijden. Ben jij al klaar voor de omschakeling?
Lees verder

Maserati plaagt met cabrioversie MC20
Taal Nederlands Zij die het warm krijgen van de Maserati MC20 worden binnenkort op verlossing getrakteerd. De Italiaanse fabrikant heeft namelijk een paar plaagplaatjes de wereld in gestuurd van een nieuwe versie voor zijn sportwagen, en die moet je helpen om het hoofd koel te houden tijdens je rit.
Lees verder

Autosalon 2022: digitaal vanuit Rooftop Studio
Taal Nederlands De komende editie van de Brussels Motor Show mag dan opnieuw geen fysiek evenement zijn, toch stelt Febiac alles in het werk om Koning Auto volgende maand in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen. Daartoe bouwt de organisator een Rooftop Studio op het dak van de Heizel van waaruit opnames zullen plaatsvinden.
Lees verder

Eerste test + video: Audi RS 3 (2021)
Taal Nederlands Het is conformeren of verdwijnen voor de klassieke hothatch. Waardoor het gros van de huidige line-up uitpakt met opgvoerde viercilinders. Audi blijft voor haar RS 3 vasthouden aan een exceptioneel heerlijke vijfcilinder. Waardoor hij het toneel op scheurt als één van de meest emotievolle hothatches op de markt. Dit is misschien wel dé ultieme hothatch... voor we (uiteindelijk) volledig elektrisch gaan.
Lees verder