zondag 26 december 2021

Rivian R1T - Eerste rijtest

AUTOWEEK
Rivian R1T - Eerste rijtest
De Rivian R1T laat zien dat ook een grote Amerikaanse pick-up best milieuvriendelijk kan zijn, met dank aan de elektrische aandrijflijn. We gaan op stap met het eerste product van de veelbesproken start-up.
Lees verder

Eindejaarsvideo - Cornelis - Lynk & Co 01
Cornelis neemt het afgelopen autojaar door samen met Michiel. Aan boord van de Lynk & Co 01 bespreken ze onder meer het chiptekort en de aanschaf van extra functionaliteit over-the-air. Uiteraard gaat het ook over auto's, de Dacia Spring en de Mercedes EQS behoren tot de hoogtepunten van 2021.
Lees verder

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 555 AWD - Liefhebber Gezocht
De viercilinder boxermotor is heilig voor Subaru. Toch laat het merk dat heiligdom in de toekomst deels voor wat het is, want ook Subaru is bezig met de overstap naar elektrisch rijden. Eens te meer reden om voor deze rubriek een oude, nog enigszins betaalbare topper van stal te halen: de Impreza 2.0 GT Turbo 555 AWD.
Lees verder

Cabrio's met vier deuren - De Vluchtstrook
Een cabriolet heeft doorgaans twee deuren. Vierdeurs cabriolets zijn een stuk zeldzamer, zeker als de auto in kwestie laag op zijn wielen moet staan. In deze editie van De Vluchtstrook zetten we enkele vierdeurs cabrio's van na de oorlog op een rijtje. Helaas zit daar ook wat onvervuld potentieel bij.
Lees verder

Audi Q6 e-tron - Blik to the Future
Audi blijft maar komen met elektrische modellen. Na de E-tron, E-tron GT en Q4 e-tron rolt binnenkort de Q6 e-tron van de band. De Q6 e-tron is de eerste van een reeks nieuwe EV's op het samen met Porsche ontwikkelde PPE-platform.
Lees verder