woensdag 29 december 2021

Spaanse politie neemt grote bestelling Alfa Stelvio’s in ontvangst

AUTOFANS
Spaanse politie neemt grote bestelling Alfa Stelvio's in ontvangst
Taal Nederlands Bij het woord "politieauto" beelden wij Belgen ons doorgaans een bestickerde Volkswagen Transporter, een muisgrijze BMW 3 met getinte ruiten of een Volvo V90 met een soort imperiaal vol flikkerlichten op zijn dak in. Een Spanjaard, die mag aan een Stelvio denken.
Lees verder

Opgepast, Tesla: ook Volvo plant eigen snellaadnetwerk
Taal Nederlands Volvo siert sinds dit jaar de lijst van merken die binnenkort volledig elektrisch willen worden. Om die transitie een handje toe te steken belooft de constructeur tegen midden volgend jaar een netwerk aan snelladers uit te rollen in België en Luxemburg.
Lees verder

Genesis: Hoever staat Hyundai's luxemerk?
Taal Nederlands Een aantal Aziatische merken hebben onze contreien al proberen veroveren met een premiumafgeleide, met wisselend succes. Enkel Lexus mag zichzelf tot de volhouders rekenen. Hyundai wil echter een graantje meepikken met Genesis, een luxemerk dat we stiekem al eerder te zien kregen.
Lees verder

Keuze van de Redactie: de drie auto's die ertoe doen volgens Wim Bervoets (2021)
Taal Nederlands Ieder jaar wordt het automobiele landschap verrijkt met de komst van talrijke nieuwe modellen; het ene al impactvoller dan het andere. Daarom bekijkt de Autofans-redactie de stand van zaken in het jaar 2021: welke drie auto's die er écht toe doen vinden we vandaag de dag op de markt?
Lees verder

Eerste 100% Europese EV-batterij geproduceerd door Northvolt
Taal Nederlands Aziatische technologiegiganten: hou jullie vast want de allereerste volledig Europese accu voor elektrische auto's is een feit. Batterijproducent Northvolt heeft gisteren namelijk zijn eerste batterijcel afgewerkt in de nagelnieuwe gigafactory in Zweden.
Lees verder