dinsdag 21 december 2021

Suzuki Vitara Full Hybrid heeft prijs

AUTOWEEK
Suzuki Vitara Full Hybrid heeft prijs
Suzuki levert momenteel zijn eigen modellen nog niet niet met volwaardige hybride aandrijflijn. Daar komt verandering in. De Suzuki Vitara Full Hybrid bij het spits af en de vanafprijs blijft onder de €30.000.
Lees verder

Mazda RX-7 (1983) - Liefhebber gezocht
Deze Mazda RX-7 verdient een liefhebber als nieuwe eigenaar, maar het zou ook zomaar iemand kunnen worden die de auto vooral als interessant beleggingsobject ziet. Het één hoeft het ander overigens niet uit te sluiten.
Lees verder

Toyota Prius 1.8 HSD – 2013 – 379.315 km - Klokje Rond
In dik vier jaar tijd van 50.000 naar 380.000 kilometer en dan hoofdzakelijk als taxi in Amsterdam. Bepaald geen luizenleventje voor een auto en evenmin voor de man of vrouw achter het stuur. Toch deed Joeri dat met volle overtuiging en veel plezier. Dat zijn Prius al die tijd een trouwe bondgenoot was, laat zich niet zo moeilijk raden.
Lees verder

Subsidie elektrische bedrijfsauto kleine ondernemer omhoog
Een kleine ondernemer die een elektrische bestelauto wil aanschaffen, kan komend jaar meer subsidie krijgen dan tot op heden het geval leek. Dat heeft de Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat bekendgemaakt.
Lees verder

Honderden rijexamens verzet wegens tekort aan examinatoren
Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) heeft maandag zo'n driehonderd examens moeten afblazen bij gebrek aan examinatoren, bevestigt een woordvoerder desgevraagd aan NU.nl.
Lees verder