maandag 27 december 2021

Tesla-passagiers kunnen binnenkort niet meer gamen tijdens rit

AUTOFANS
Tesla-passagiers kunnen binnenkort niet meer gamen tijdens rit
Taal Nederlands Dat je op het aanraakscherm van een Tesla spelletjes kan spelen wisten we al langer, maar even geleden bleek dat je die spelletjes ook tijdens het rijden kan activeren via de Passenger Play-functie. Die optie moet Tesla nu terugrollen na een klacht uit de VS.
Lees verder

Auto's in hun ondergoed: X-Tomi rendert extreme basisversies
Taal Nederlands Een auto in zijn goedkoopste jasje ziet er tegenwoordig maar weinig verschillend uit van een duurder model. X-Tomi Design neemt ons echter mee naar de tijd waarin je een basismodelletje nog van ver kon spotten met deze onwaarschijnlijke armeluisrenders.
Lees verder

Bentley Bentayga Outdoors Pursuits is toppunt van Britse lifestyle (2021)
Taal Nederlands Bentley's Mulliner-afdeling pakt uit met een speciale editie voor liefhebbers van het betere Britse vertier. Deze Outdoors Pursuits Collection-versie van de Bentayga wordt namelijk met de hand voorzien van accenten die moeten inspireren tot uitstapjes in the great outdoors.
Lees verder

Roadtrip: met de Volvo S60 Polestar Engineered naar het Volvo Museum (2)
Taal Nederlands Göteborg. Thuisstad van Volvo, Polestar en Lynk & Co, maar sinds 1995 ook thuisstad van het Volvo Museum. Ik reed 1.200 kilometer om te zien of het museum van het oer-Zweedse automerk aan het lijstje van grote automusea mag worden toegevoegd.
Lees verder

Teaservideo: VW belooft komst ID. Buzz in 2022
Taal Nederlands Volkswagen is even achter de sociale media gekropen om een teaservideo te tonen over de ID.Buzz. De elektrische retrobus zit er namelijk al even aan te komen, maar als we het Twitteraccount erop mogen geloven krijgen we hem het komende jaar echt te zien.
Lees verder