vrijdag 31 december 2021

Tesla start grootschalige terugroepactie Model S en Model 3

AUTOWEEK
Tesla start grootschalige terugroepactie Model S en Model 3
Tesla roept in de Verenigde Staten bijna een half miljoen auto's terug. Het gaat hierbij om 350.000 Model 3's die tussen 2017 en 2020 zijn gebouwd en 120.000 exemplaren van de Model S. Beide modellen kampen met specifieke problemen. Het is nog niet bekend of de terugroepactie ook in Nederland gevolgen gaat hebben.
Lees verder

Jaguar XJ12 (1995) - In het Wild
De V12 is een uitstervend ras in het automobiele landschap. Jaguar was de huidige tijdgeest in zekere zin behoorlijk vooruit, want de laatste roofkat met twaalfcilinder rolde al in 1997 van de band. Deze Jaguar XJ12 behoort tot die laatste generatie.
Lees verder

'Tesla Model 3 populairste EV van Europa in 2021'
Het is nog wat vroeg, maar alles wijst erop dat de Tesla Model 3 met grote voorsprong de populairste EV van Europa wordt in 2021.
Lees verder

De 7 spraakmakendste nieuwsberichten van 2021
Het afgelopen jaar zijn er weer talloze interessante onderwerpen aan bod gekomen op AutoWeek.nl. Sommige nieuwtjes of auto's maakten wel heel veel los, bleek uit het aantal reacties. We blikken terug op de meest spraakmakende onderwerpen.
Lees verder

Waarom 2021 een gouden occasionjaar was
De meeste verkopers van nieuwe personenauto's huilden dit jaar tranen met tuiten, terwijl aan de andere kant van de showroom hun occasioncollega's zich juist de brandblaren in de handen stonden te wrijven. Wat is er aan de hand in occasionland?
Lees verder