dinsdag 14 december 2021

Test: Audi Q4 E-Tron

AUTOWEEK
Test: Audi Q4 E-Tron
Bij badge engineering wordt een bestaande auto voorzien van een ander logo om zo een nieuw model te creëren. Het is een exercitie die in het verleden al vaak is uitgevoerd, maar nu nog steeds aan de orde is. Zo transformeert Audi de Skoda Enyaq tot Q4 e-tron. Past die badge bij deze auto?
Lees verder

Toyota presenteert elektrisch bZ-aanbod van de toekomst
De elektrische Toyota bZ4X staat niet op zichzelf, maar is het begin van een hele elektrische line-up van Toyota. Dat wisten we al, maar nu is ook duidelijk waar die bZ-reeks uit zal bestaan.
Lees verder

Lexus Electrified: Lexus RZ 450e en drie andere EV's
Behalve Toyota zelf komt ook luxemerk Lexus met een stevige EV-line-up. Dat begint met de eerder aangekondigde RZ, maar stopt daar zeker niet.
Lees verder

Toyota zet door: nóg 8 elektrische concept-cars!
Toyota trekt vandaag een enorm blik aan elektrisch nieuws open. Na de eerdere EV's uit de bZ-reeks en vier EV's van Lexus, is het nu tijd voor de laatste én grootste reeks elektrische toekomstvisies. Die zijn in veel gevallen trouwens best concreet.
Lees verder

Mercedes-Benz EQE SUV duikt weer op
Mercedes-Benz heeft al aardig wat EQ-modellen in de showroom gezet inmiddels, maar er komt uiteraard nog meer aan. Zo krijgt de in september onthulde EQE gezelschap van een SUV-broer, die niet geheel verrassend EQE SUV heet.
Lees verder