Doorgaan naar hoofdcontent

Toyota Mirai leverbaar met waterstofpomp

AUTOZINE
Toyota Mirai leverbaar met waterstofpomp
Toyota start in Nederland met lease van een kleinschalig waterstofvulpunt voor ondernemers die de waterstof-elektrische Mirai willen leasen maar niet in de buurt van een waterstoftankstation gevestigd zijn. Hiermee kunnen ze direct de transitie naar waterstof-elektrische mobiliteit maken. Toyota biedt voor het vulpunt uitsluitend waterstof aan die groen gecertificeerd is.
Lees verder

Land Rover Discovery Sport in 2023
De Land Rover Discovery Sport is verbeterd voor modeljaar 2023. De SUV met 5+2 zitplaatsen als optie is beschikbaar met een plug-in hybrid (PHEV) aandrijflijn, een aangepaste dieselmotor en technologie ten aanzien van infotainment, connectivity, ADAS en luchtzuivering. Ook is er een speciale uitvoering in de vorm van de Discovery Sport Urban Edition.
Lees verder

Toyota maakt prijzen Aygo X bekend
Toyota heeft alle prijzen van de nieuwe Aygo X vrijgegeven. De crossover in het A-segment is leverbaar vanaf 15.995 euro. Met Toyota Private Lease kunnen consumenten instappen vanaf 249 euro per maand (60 maanden, 10.000 km per jaar). De nieuwe Toyota Aygo X staat vanaf medio april 2022 bij de Toyota dealer.
Lees verder

Mazda MX-5 aangepast voor modeljaar 2022
Mazda lanceert de vernieuwd Mazda MX-5 modeljaar 2022, die zich kenmerkt door een verbeterde wegligging en een aantal nieuwe afwerkingsvarianten. De Mazda MX-5 modeljaar 2022 is verkrijgbaar in een Luxury, Signature of Sportive-uitvoering en is medio januari 2022 te zien in de showroom en per direct te bestellen. De Mazda MX-5 modeljaar 2022 is beschikbaar voor een vanafprijs van 37.490 euro incl. kosten rijklaar maken, de meerprijs voor de RF is 2.500 euro en de meerprijs voor de Skyactiv-G 184 6MT bedraagt 5.000 euro.
Lees verder

Hyundai onthult Mobile Eccentric Droid
Hyundai wil zijn aanwezigheid in de groeiende robotindustrie versterken en zal zijn visie hierop tonen tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas (5-8 januari 2022). Vooruitlopend op deze jaarlijks terugkerende elektronicabeurs presenteert Hyundai de Mobile Eccentric Droid (MobED); een mobiliteitsplatform dat gebruikmaakt van geavanceerde robottechnologieln. De MobED zal tijdens de CES te zien zijn op de stand van Hyundai.
Lees verder