woensdag 22 december 2021

'Traditionele autodealer sterft uit'

AUTOWEEK
'Traditionele autodealer sterft uit'
In 2030, als de laatste nieuwe auto op benzine is verkocht, zal het gros van de nieuwe auto's online worden verkocht. De traditionele dealer met showroom en werkplaats sterft uit. Dat is de verwachting van KPMG.
Lees verder

Land Rover Defender wordt cabriolet dankzij Heritage Customs
Heritage Customs zet, oneerbiedig gezegd, de zaag in de Land Rover Defender 90. Het resultaat is een open Defender, zoals we het bij de oer-Defender ook kenden.
Lees verder

Tesla door autoriteiten onderzocht wegens gamen tijdens rijden
Gamen in een Tesla kan al enkele jaren, maar het is sinds eind vorig jaar ook mogelijk om tijdens het rijden een spelletje te spelen op het grote multimediascherm. Hoewel dat enkel bedoeld is voor passagiers, start de NHTSA een onderzoek naar de impact op de verkeersveiligheid.
Lees verder

Polestar krijgt webbrowser Vivaldi voor Android Automotive
Hoewel je in moderne auto's al bijna alles kunt via het multimediascherm, is zoiets 'basaals' als een webbrowser nog niet bepaald gemeengoed. Daar komt bij Polestar nu verandering in.
Lees verder

Yue Loong Feeling - Eerste rijtest - Uit de Oude Doos
Zo af en toe komen we tijdens het bladeren door de AutoWeek van precies 30 jaar geleden nog wel eens een toen nieuwe auto tegen die je tegenwoordig amper nog ziet. In een enkel geval is het er een die zelfs altijd zeldzaam is gebleven. Dat tweede geldt voor de Yue Loong Feeling.
Lees verder