donderdag 9 december 2021

Vernieuwde Ford Fiesta vanaf €20.390

AUTOWEEK
Vernieuwde Ford Fiesta vanaf €20.390
Ford heeft de gefacelifte Fiesta op de Nederlandse prijslijst gezet. De vernieuwde Ford Fiesta heeft een vanafprijs van €20.390 en is in meer smaken dan ooit te bestellen.
Lees verder

Morgan Plus 8 GTR: sterkste Morgan ooit
Reguliere versies van de Plus 8 bouwt Morgan sinds 2018 niet meer, maar de Engelse roadster met achtcilinder keert éénmalig terug. En hoe. Dit is de Morgan Plus 8 GTR, de sterkste auto die Morgan ooit heeft gebouwd.https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/morgan-plus-8-leeft-voort-in-plus-8-gtr/
Lees verder

'Leaserijders twijfelen over EV's door stijgende bijtelling'
De lagere bijtelling was de afgelopen jaren voor veel leaserijders een belangrijke prikkel om hun benzineleaseauto om te ruilen voor een EV. Die prikkel wordt steeds minder sterk en ALD Automotive ziet daarom twijfel ontstaan bij leaserijders.
Lees verder

Aankoopsubsidie EV's 2022: alles wat je moet weten
We moeten allemaal zo snel mogelijk aan de elektrische auto. Althans, dat lijkt meer en meer de boodschap van de Nederlandse overheid te zijn. Om de aanschaf van een elektrische auto aantrekkelijker te maken is er ook voor 2022 een subsidiebudget beschikbaar. Met deze nieuwe elektrische auto's kom je volgend in aanmerking voor de zogeheten Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Een regelrechte aanschafsubsidie dus. Maar wees er snel bij!
Lees verder

Bugatti Chiron Pur Sport extra speciaal door 'Sur Mesure'
Een al enorm dure auto nóg specialer maken volgens persoonlijke wensen, daar zijn kennelijk genoeg klanten voor te vinden. Bugatti gaat nu ook aan de gang met een eigen zogenoemde 'bespoke-afdeling' en trapt af met dit rijdende eerbetoon aan een historische raceauto van Bugatti.
Lees verder