donderdag 30 december 2021

Vijf nieuwe elektrische auto’s die je vanaf 2022 kan kopen

AUTOFANS
Vijf nieuwe elektrische auto's die je vanaf 2022 kan kopen
Taal Nederlands In een elektrificerende wereld is het aanbod aan modellen op stroom al bijna even ruim als dat in gelijk welk ander segment. Dat wordt in 2022 niet anders: er staan al heel wat nieuwe elektrische wagens op de planning. Wij pikken alvast vijf hoogtepuntjes uit de catalogus van het komende jaar.
Lees verder

De eindejaarsspecial! - RoadTrip #54
Taal Nederlands Onze tweede jaargang van RoadTrip zit erop. Met de voltallige redactie blikken we terug op 2021, en dat doen we vanuit de Belgische Lynk & Co Club in Antwerpen. Fijn eindejaar!
Lees verder

Rijtest: Hyundai Tucson Plug-in Hybrid (2021)
Taal Nederlands Geen model zonder stekkerversie, dat geldt anno 2021 meer dan ooit tevoren. Zo werd ook de Hyundai Tucson in zijn nieuwe generatie voorzien van een plug-inhybride aandrijflijn, die het gamma aan mild- en full hybrids vervolledigt. Wij gingen op zoek naar de zin of de onzin van zijn extra tankklep.
Lees verder

Ford: meer oude namen voor nieuwe modellen?
Taal Nederlands Het ziet ernaar uit dat we in de komende jaren een heropbloei van oude Ford-namen voorgeschoteld zullen krijgen. De constructeur heeft namelijk een aantal klinkende typeaanduidingen uit vervlogen tijden geregistreerd, waaronder Capri, Cortina en Escort.
Lees verder

Keuze van de Redactie: De drie auto's die ertoe doen volgens Sven Geiregat (2021)
Taal Nederlands Ieder jaar wordt het automobiele landschap verrijkt met de komst van talrijke nieuwe modellen; het ene al impactvoller dan het andere. Daarom bekijkt de Autofans-redactie de stand van zaken in het jaar 2021: welke drie auto's die er écht toe doen vinden we vandaag de dag op de markt?
Lees verder