maandag 20 december 2021

VW Polo GTI 2022 nu te bestellen

AUTOZINE
VW Polo GTI 2022 nu te bestellen
De vernieuwde Volkswagen Polo GTI is per direct leverbaar, vanaf euro 37.990 (prijs per 1 januari 2022). Voortaan is de Polo GTI digitaal en online. Met voorzieningen zoals IQ.Light LED Matrix-koplampen en IQ.DRIVE Travel Assist beschikt hij over moderne technologie.
Lees verder

Ford prijst vernieuwde Focus 2022
Ford heeft de orderboeken voor de vernieuwde Focus geopend. De nieuwste versies van de hatchback en Wagon hebben een expressiever design, en het arsenaal aan connectiviteits- en assistentiesystemen is uitgebreid met technologie?n zoals SYNC 4 met cloud-gebaseerde navigatie, en een volledig nieuw 13,2-inch scherm met zelflerende interface. Ander nieuws is dat de ge?lektrificeerde EcoBoost Hybrid nu ook met PowerShift-automaat te bestellen is.
Lees verder

CarPort opent in Rotterdam
Rotterdam is sinds deze week een nieuwe showroom rijker. CarPort Rotterdam, de nieuwe thuishaven van Porsche, Bentley en Lamborghini, is een plek waar klanten en liefhebbers deze drie luxemerken in alle facetten kunnen ervaren.
Lees verder

Suzuki prijst Vitara Full Hybrid
Suzuki maakt de prijzen bekend van de Vitara Full Hybrid. De SUV met de nieuwe hybride aandrijflijn staat in het eerste kwartaal van 2022 in de Nederlandse showroom. De prijzen beginnen bij 28.250 euro voor de Vitara 1.5 Hybrid Select.
Lees verder

Autotest: Kia Sportage
Kia heeft een duidelijk doel voor ogen: winnen. Met de recent geïntroduceerde elektrisch aangedreven "EV6" heeft het merk zich ontwikkeld van trendvolger tot trendsetter. Ofwel: Kia zet voortaan de toon! Nu introduceert Kia de vijfde generatie van zijn middelgrote SUV: de Sportage. Weet Kia ook daarmee te winnen?
Lees verder