donderdag 6 januari 2022

Airflow Concept: Chrysler kijkt naar de toekomst (2022)

AUTOFANS
Airflow Concept: Chrysler kijkt naar de toekomst (2022)
Taal Nederlands Op de CES in Las Vegas heeft Chrysler het doek getrokken van zijn Airflow Concept, zijn eerste nieuwe onthulling sinds lange tijd. Het studiemodel pronkt met een zuiver elektrische aandrijflijn en heel wat semi-autonome technologie, en ziet er opvallend productierijp uit.
Lees verder

BMW iX Flow Concept: welke kleur willen we vandaag?
Taal Nederlands BMW pakt uit met de Flow Concept, en die wil een einde maken aan kleurkeuzestress. Deze unieke iX kan namelijk met een druk op de knop van carrosseriekleur veranderen. Of hadden we liever een functie gezien die de het formaat van de grille kon wijzigen?
Lees verder

Volvo wordt deel van je domotica dankzij Google Assistant (2022)
Taal Nederlands Volvo breidt zijn partnership met Google alweer een trapje uit. Zo integreert de autofabrikant nu Google Assistant in het intotainmentsysteem van zijn nieuwe wagens. Daardoor kan de spraakassistent van je huis — als je die al hebt — binnenkort ook je auto openen of verwarmen en vice versa.
Lees verder

Gemini 001 is Tesla met astronomisch rijbereik
Taal Nederlands Als de beperkte actieradius je reden is om nog geen elektrische auto aan te schaffen, dan hebben we goed nieuws voor jou. Het Amerikaanse ONE heeft namelijk een accupakket onder een Tesla Model S geschroefd met zo'n grote dichtheid dat de auto er 1.210 kilometer mee kon afleggen.
Lees verder

Abarth 595 "Spa-Francorchamps" is unieke Belgische editie (2022)
Taal Nederlands Naar bijna jaarlijkse gewoonte grijpt Fiat de salonperiode aan om een gelimiteerde reeks van de 500 te lanceren. Deze keer is de Abarth 595 de gelukkige, die met de Spa-Francorchamps-uitvoering een ode brengt aan het mythische Waalse circuit.
Lees verder