donderdag 20 januari 2022

All-seasonbanden in Europa populairder

AUTOWEEK
All-seasonbanden in Europa populairder
De populariteit van all-seasonbanden is in Europa stevig toegenomen. In 2021 zijn maar liefst 35 procent meer all-seasonbanden verkocht dan in 2020.
Lees verder

'Lexus betrouwbaarste automerk, Tesla het minst'
Japanse automerken hebben over het algemeen het imago hoog te scoren op het gebied van betrouwbaarheid. Lexus houdt de reputatie van de Japanse bouwkwaliteit in stand. Het merk komt na onderzoek in vijf Europese landen als betrouwbaarste automerk uit de bus.
Lees verder

Dit is de extra lange Land Rover Defender 130
Nog voor de officiƫle onthulling van de Land Rover Defender werd duidelijk dat de offroader niet alleen als korte 90 en als langere 110, maar ook als extra lange 130 beschikbaar zou komen. De Defender 130 is er nog altijd niet, maar we kunnen je de nieuwe verlengde Defender wel al uitgebreid laten zien.
Lees verder

Gefacelifte BMW X5 als M gesnapt
Het is dit jaar vier jaar geleden dat BMW de huidige generatie X5 voorstelde. Tijd voor een facelift dus! Op deze kakelverse set spionagefoto's is voor het eerst aardig te zien wat de op stapel staande Life Cycle Impulse (LCI) voor de BMW X5 om het lijf heeft.
Lees verder

Jeep Renegade en Compass als e-Hybrid
Jeep breidt het leveringsgamma van de Renegade en Compass uit met een nieuwe hybride aandrijflijn. De twee cross-overs zijn straks namelijk ook als e-Hybrid te krijgen.
Lees verder