dinsdag 11 januari 2022

'Audi E-tron gaat Q8 e-tron heten'

AUTOWEEK
'Audi E-tron gaat Q8 e-tron heten'
Vanaf eind dit jaar krijgt de Audi E-tron een nieuwe naam. Dat meldt het Duitse Automobilwoche. De naamswijziging van de Audi E-Tron houdt verband met de komst van nóg een elektrische SUV van het merk: de Q6 E-tron.
Lees verder

Honda N-Box populairste kleintje van Japan
Honda doet in thuisland Japan goede zaken met een model dat in Nederland nooit is verkocht. We hebben het over de N-Box, een hoge stadsrakker die in 2021 de populairste kei-car van Japan was.
Lees verder

Mitsubishi Vision Ralliart Concept: uiterlijk vertoon
Mitsubishi pakt tijdens de Tokyo Auto Salon stevig uit. Het merk trekt er een blik optisch aangeklede modellen open en brengt er met de Vision Ralliart Concept onder meer het afgestofte Ralliart-label onder de aandacht.
Lees verder

Facelift voor Subaru Forester
Subaru voert een facelift door op de Forester. De vernieuwde Subaru Forester krijgt een compleet nieuw front aangemeten en ondergaat ook diverse klein wijzigingen.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 2
AutoWeek 2 ligt vanaf woensdag in de winkels of valt deze week op je deurmat. We vergelijken in de dubbeltest de nieuwe Volvo C40 met de eveneens jeugdige Ford Mustang Mach-E. Welke moet je hebben? Verder maken we in de VS kennis met de kersverse Mercedes SL. Dat is genieten geblazen. Ook rijden we de elektrische SsangYong Korando en zetten we onze duurtest-Mercedes-Benz C180 tegenover een E- én een S-klasse. Wat hebben ze veel gemeen! En kijk vooral ook naar Blits Bezit voor een korte ...
Lees verder