vrijdag 7 januari 2022

BMW iX Flow Concept: welke kleur wil je vandaag?

AUTOFANS
BMW iX Flow Concept: welke kleur wil je vandaag?
Taal Nederlands BMW pakt uit met de Flow Concept, en die wil een einde maken aan kleurkeuzestress. Deze unieke iX kan namelijk met een druk op de knop van carrosseriekleur veranderen. Of hadden we liever een functie gezien die de het formaat van de grille kon wijzigen?
Lees verder

Poging 2: VinFast laat vijf productierijpe EV's zien (2022)
Taal Nederlands Op het CES in Las Vegas heeft een piepjonge autoconstructeur zijn belofte waargemaakt. VinFast, heet het merk, en ze zouden er drie nieuwe elektrische modellen onthullen. Die heeft het nu gepresenteerd onder de noemers VF5, VF6 en VF7, en daarnaast laten de Vietnamezen ook twee bekendere gezichten zien.
Lees verder

Officieel: Chevrolet Silverado EV is - jawel - elektrisch (2022)
Taal Nederlands Chevrolet heeft voor de Amerikaanse markt een volledig nieuwe versie van haar immens populaire Silverado gelanceerd. Die Silverado EV is 100% elektrisch en moet het opnemen tegen de Ford F-150 Lightning en GMC Hummer Pick-up.
Lees verder

Toyota plaagt erop los met extreme GR Yaris en GT3 Concept
Taal Nederlands In aanloop naar de Tokyo Motor Show heeft Toyota een paar teaserbeelden de wereld in gestuurd, en dat zijn niet de minste. Naast een blijkbaar nog gekkere versie van de GR Yaris krijgen we ook een GT3-racer te zien met een opvallend lange motorkap en een vooralsnog onbekend silhouet.
Lees verder

Gedurfd: Citroën haalt Berlingo en Spacetourer zonder elektromotor uit gamma
Taal Nederlands De Citroën Berlingo is dood, lang leve de ë-Berlingo. In aanloop naar zijn totale elektrificatie haalt het merk namelijk alle Berlingo- en Spacetourer-modellen met verbrandingsmotoren uit de catalogus. Enkel de zuiver elektrische versies blijven daardoor verkrijgbaar.
Lees verder