donderdag 6 januari 2022

Budget Airline Car: alternatief voor korte vluchten?

AUTOWEEK
Budget Airline Car: alternatief voor korte vluchten?
Het Britse Car Design Research presenteert de 'Budget Airline Car'. Een elektrische zeszitter die mensen volledig autonoom over relatief grote afstanden moet kunnen vervoeren, als alternatief voor korte vliegtripjes.
Lees verder

Verkoop bedrijfsauto's gestegen in 2021
De verkoop van lichte en zware bedrijfsauto's zat het afgelopen jaar in de lift. Dat melden brancheorganisaties BOVAG en RAI Vereniging. Daarbinnen nam met name het aantal registraties van elektrische bestelauto's fors toe, mede dankzij de aanschafsubsidie die in 2021 werd geïntroduceerd.
Lees verder

Baojun KiWi EV Beauty Box is rijdende poederdoos
De Chinese fabrikant Baojun heeft een stel ogenschijnlijk volledig willekeurig gekozen thema's in de blender gegooid en heeft er een auto van gemaakt. We maken kennis met de KiWi EV Beauty Box.
Lees verder

LG Omnipod is multifunctionele woonkamer op wielen
LG, een bedrijf dat normaal gesproken onder meer tv's, wasmachines, koelkasten en telefoons maakt, komt met een eigen woonkamer op wielen: de LG Vision Omnipod. Deze rijdende woonkamer heeft zelfs een persoonlijke digitale assistent aan boord. Naast de Omnipod laat LG ook een digitaal dashboard voor toepassing in de auto-industrie zien.
Lees verder

Nederlandse prijzen VinFast VF 8 en VF 9 én alle modellen in beeld
Het Vietnamese VinFast windt er geen doekjes om. Kort na de presentatie van zijn uit vijf auto's bestaande modellengamma maakt het bedrijf al de eerste Nederlandse prijzen bekend.
Lees verder