donderdag 20 januari 2022

Dacia: elektrische Spring meteen derde bestverkochte model

AUTOFANS
Dacia: elektrische Spring meteen derde bestverkochte model
Taal Nederlands Ook de koning onder de budgetmerken heeft sinds kort een elektrische auto in de aanbieding, en die blijkt meteen te verkopen als zoete broodjes. Zo laat Dacia weten dat zijn Spring, ondanks diens lancering in de lente van 2021, vorig jaar toch al de derde plaats onder zijn verkooptoppers wist op te eisen.
Lees verder

De populairste geĆ«lektrificeerde auto is… een Toyota Corolla
Taal Nederlands De verkoopcijfers voor 2021 blijven maar binnenstromen, deze keer ook uit het Toyota-kamp. Hun Corolla eist namelijk de positie op van meest ingeschreven geƫlektrificeerde auto van ons land, en ook op de rest van het podium prijkt het Toyota-logo.
Lees verder

Schattig: Tuner voorziet Honda E van extreme bodykit
Taal Nederlands Zien alle auto's er beter uit met wat aanpassingen? Dat is de vraag die deze tuner wil beantwoorden met zijn uitgeklopte Honda E, en het resultaat steelt zoveel harten dat de Brit zijn bodykit ook echt in productie wil nemen.
Lees verder

Maken of kraken: Mercedes EQE Break (RENDER)
Taal Nederlands Met haar focus op elektrificatie is het maar een kwestie van tijd voor Mercedes haar eerste elektrische stationwagen op de markt zal brengen. De pas gelanceerde EQE zou daarvoor een perfecte kandidaat zijn. Maken of kraken, zo'n EQE Break?
Lees verder

Rijtest + video: Porsche Taycan RWD (2021)
Taal Nederlands Na bijna twee jaar mag je de Porsche Taycan gerust een schot in de roos noemen. Om nog meer klanten richting zijn elektrische bestseller te trekken, breidt Stuttgart het gamma naar onderen uit met een achterwielaangedreven basisversie.
Lees verder